Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

160 Binden Fazla Kişiye İftar Sofrası Kurulacak

  • Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca dayanışma ve paylaşma ruhunu büyütecek kapsamlı bir iftar programı hazırladı. Belediye, ay boyunca 160 binden fazla vatandaşa iftar yemeği ulaştırmayı hedefliyor.

Cumhuriyet Meydanı ve eski garaj alanında her akşam kurulacak iftar sofralarında binlerce Manisalı bir araya gelecek. Kent merkezinin yanı sıra 17 ilçede de iftar programları düzenlenerek Ramazan’ın bereketi il geneline yayılacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Dutlulu, Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çekerek, “Ramazan; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bir aydır. Bu mübarek ayda sofralarımızı hemşehrilerimizle paylaşarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz” dedi.

Belediye yetkilileri, iftar organizasyonlarının hijyen ve düzen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm vatandaşları kurulan sofralara davet etti. Ramazan boyunca sürecek programlarla Manisa’da hem gönüller hem de sofralar birleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!