Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3979
EURO
34,7622
ALTIN
2.433,53
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
26°C
Manisa
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Sulama tesisi yenilemesine Büyükşehir desteği

Sulama tesisi yenilemesine Büyükşehir desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sulama kooperatiflerine yardım ve destekler devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Kenger Mahallesinde faaliyet gösteren Kenger Sulama Kooperatifinin ortakları olan 110 üretici ailenin faydalanacağı tesise sulama hatlarının yenilenmesinde kullanılmak üzere 250 metre 315 mm/16 atü PVC boru ve ek parça desteği sağlandı. Kula Kenger Sulama Kooperatifi Başkanı boruların ve ek parçaların tesisleri için oldukça faydalı olacağını ifade ederek, “Senelerce uğraşmama rağmen hiçbir idareden bir muhatap bulamadım ancak 10 gün kadar önce Büyükşehir sesimi duydu ve şu anda bu yardımı alıyorum. Verilen bu borular için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da “Yaşanan Covid-19 pandemi sürecinde tarımsal üretimin oldukça önem arz ediyor. Tarımsal devamlılığının sağlanması için kooperatif ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Evde kal Manisa, çiftçilerimiz üretime, biz çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.