Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4452
EURO
34,7479
ALTIN
2.423,99
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Hafif Yağmurlu
26°C
Manisa
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Alaşehir Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine bayramlık yardımı

Alaşehir Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine bayramlık yardımı

Alaşehir Kızılay Derneği Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine giyim yardımında bulunarak sevindirdi.
Kızılay Alaşehir Başkanı Arif Günay ve Kızılay gönüllüleri açılan stantlarda ihtiyaç sahiplerine giyecek yardımı yaptı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar bayram öncesi yapılan yardımların kendilerini fazlasıyla sevindirdiğini belirterek Kızılay yetkililerine teşekkür etti.
Alaşehir Kızılay Derneği Başkanı Arif Günay, “Genel merkezden gelen yardımlar ve ilçemizden topladığımız yardımları vatandaşlarımıza ulaştırmak için bir köprü vazifesi yapıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bayram öncesi ihtiyaçlarını gidermemiz bizleri çok mutlu etti. Ayrıca ilk kez bu kurban bayramında kurban bağışı sayımız 27’ye ulaştı. Buda vatandaşlarımızın ne kadar yardım sever olduğunu göstermektedir. Bu gün itibariyle yaklaşık 200 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza giyecek yardımında bulunduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız aralıksız olarak devam edecektir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.