Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3798
EURO
34,7483
ALTIN
2.409,09
BIST
10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
26°C
Manisa
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Üzüm hırsızı sincap suçüstü yakalandı

Üzüm hırsızı sincap suçüstü yakalandı

Manisa’da evinin bahçesindeki asmada bulunan üzümlerinin sürekli azaldığını fark eden adam bir gün asmadan gelen sese baktığında neye uğradığını şaşırdı. Üzümlerinin bir sincap tarafından yenildiğini tespit eden adam sincabın o sevimli anlarını cep telefonuyla kaydetti.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesi Aşağıkoçaklar Mahallesi Şehit Ali Suyabatmaz Caddesi’nde oturan ve bakkallık yapan 45 yaşındaki Nahit Çof isimli esnaf evinin bahçesindeki çardakta bulunan parmak üzümlerin her geçen gün azaldığını fark etti. Eviyle dükkanın yan yana olması dolayısıyla dışarıdan kimsenin gelip de üzümleri alamayacağını dile getiren Çof, bir gün evinin bahçesinde kahvaltı yaparken çardaktaki üzümlerden gelen sesle neye uğradığını şaşırdı. Sese doğru yönelen Çof bir sincabın üzümleri afiyetle yediğini fark edince o anları cep telefonuyla kayda aldı. Görüntülendiğini fark eden sincap ise kısa bir süre sonra ortadan kayboldu.

“Evimizin sincabı oldu”
Üzümlerinin sürekli azalmasına uzun zamandır bir anlam veremediğini kaydeden Çof, “Evimin bahçesindeki çardağa doladığım parmak üzüm asmamdaki üzümler her gün azalıyordu. Bizden kimse yemiyordu. Evim ve bakkal dükkanım yan yana. Dışarıdan birisinin de gelip yemesine imkan yoktu. Bir gün bahçede kahvaltı yaparken asmadan gelen sese doğru gittiğimde gördüğüme inanamadım. Bir sincap bizim yemeye kıyamadığımız üzümleri afiyetle yiyordu. Ben de o anları cep telefonuyla kaydettim. Daha önceden de cevizlerimize dadanmıştı ama ilk kez üzümlerimizi yediğine tanıklık ettik. Artık o bizim evin sincabı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.