Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3847
EURO
34,7172
ALTIN
2.418,27
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Hafif Yağmurlu
26°C
Manisa
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Şehzadeler Belediyesi yaz spor okulları başladı

Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulları, 4 branşta 150 öğrencinin katılımı ile başladı. Yaz spor okullarında yüzme, basketbol, muay thai ve wushu branşlarında ağustos ayı sonuna kadar öğrencilere spor eğitimleri verilecek.
Pandemi nedeniyle bu yılki kurs kontenjanlarını sınırlı tuttuklarını ve kurslarda pandemi kurallarına göre eğitimlerin verileceğini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu yıl da öğrencilerimiz için açmış olduğumuz yaz spor okullarımız eğitimlerine başladılar. Kurulduğumuz yıldan beri düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza pandemi nedeniyle geçen yıl ara vermiştik. Vaka sayılarının kontrol altına alınmasıyla birlikte bu yıl da yaz kurslarımızın startını verdik. Yüzme, basketbol, muay thai ve wushu branşlarında başlayan kurslarda öğrenci kardeşlerimiz eğitim almaya başladılar. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz katkılarıyla başlayan kurslarda alanında uzman eğitimciler, çocuklarımıza spor dallarında eğitimler verecekler. Yaz spor okulları organizasyonu ile gençlerimizi hem spora yönlendirip, onlara spor alışkanlığı kazandırmak hem de onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz” dedi.
Kurslara katılan öğrencilere belediye tarafından çanta, tişört ve şapka hediye edilirken kursa katılan öğrencilerin son derece keyifli olduğu gözlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.