Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3609
EURO
34,6755
ALTIN
2.408,97
BIST
10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
24°C
Manisa
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Köyceğiz’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlandı

Köyceğiz’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü düzenlenen programla kutlandı.

Tören saat 10.00’da Köyceğiz Hükümet Konağı tören alanındaki Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak, Garnizon Komutanı M.Furkan Arabaci, Belediye Başkanı Kamil Ceylan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, ilçe merkezindeki ilkokullar, ortaokullar ve merkezdeki tüm ortaöğretim kurumlarının müdürleri ile görevli öğretmenler ve öğrenci katılımıyla çelenklerin sunulması ve saygı duruşu ile devam etti. Daha sonra Kaymakam Mustafa Maslak ve protokol üyeleri şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Programdan önce Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunun girişinde “Şehitler Günü” temalı resim sergisi gezildi. Ardından Köyceğiz Anadolu Lisesi’nin hazırladığı program Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda izlendi. Programda Şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Köyceğiz Anadolu Lisesi Öğretmeni Mehmet Erensayın yaptı. Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program ilgiyle izlendi. Program ödül töreni ile sona erdi.
Köyceğiz İlçe Müftülüğünce 12.45’de Toparlar Merkez Camii’nde Cuma Namazından önce tüm şehitler için Mevlid programı ve hatim duası okundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.