Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3933
EURO
34,6200
ALTIN
2.390,34
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
24°C
Manisa
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Hayırsever iş insanından Salihli’ye Aile Sağlığı Merkezi

Manisa’nın Salihli ilçesinde hayırsever iş insanı Mehmet Koç’un desteğiyle Aile Sağlığı Merkezi yapılacak.
Salihli Belediyesinin yer tahsis ettiği 225 metrekare büyüklüğündeki alan üzerine inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi, Dedetaşı ve Beşeylül mahallelerinde yaşayan vatandaşlara sağlık hizmeti verecek.
Salihli’nin Dedetaşı ve Beşeylül mahallelerinde yaşayan vatandaşlara sağlık hizmeti verecek olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü, Belediye Başkanı Zeki Kayda ile hayırsever iş insanı Mehmet Koç imzaladı. Aile Sağlığı Merkezi inşaatının kısa zamanda başlayacağını belirten hayırsever iş insanı Mehmet Koç, yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin Dedetaşı ve Beşeylül mahallelerine hayırlı olmasını diledi.
İmza töreninde konuşan Başkan Kayda, Salihli Belediyesi olarak her alanda hizmet verdiklerini belirterek, “Sağlık hizmetlerine insanlarımızın kolayca ulaşmasını sağlamak için eksikliğini tespit ettiğimiz tüm mahallelerimizde aile sağlığı merkezleri ve sağlık evleri yapıyoruz. Salihli ilçe merkezimiz ile mahallelerimize 8 yılda 5 Aile Sağlığı Merkezi ile 10 sağlık evi yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. 2022 yılında, iki mahallemizin ortak sağlık hizmetinden faydalanacağı şekilde Keli ve Gaffar Okkan mahallemiz ile Atatürk mahallemize, yine iki mahallemizin ortak sağlık hizmetinden faydalanacağı şekilde Dedetaşı ve Beşeylül mahallelerimize de Aile Sağlığı Merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemize ait olan arsayı, Meclisimizden aldığımız yetki ile Aile Sağlığı Merkezi yapılması için tahsis ettik. Hayırsever iş insanı ve sevgili kardeşim Mehmet Koç, iki mahallemize sağlık hizmeti verecek olan Aile Sağlığı Merkezinin yapım işini üstlendi. Hayırsever kardeşime, hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, Aile Sağlığı Merkezinin Salihli’mize, Dedetaşı ve Beşeylül Mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İmza törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Dedetaşı Mahalle muhtarı Telat Duran, Beşeylül Mahalle muhtarı Salih Baldan ve iş insanı Mehmet Koç katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.