Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3352
EURO
34,6543
ALTIN
2.414,22
BIST
10.081,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Hafif Yağmurlu
26°C
Manisa
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Salihli’de kadına yönelik şiddete karşı farkındalık etkinliği

Manisa’nın Salihli ilçesinde, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi.
Salihli’de, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Hamidiye Camii önünde Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Salihli Jandarma Komutanlığı ve Salihli Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle açılan stant da broşür dağıtılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Programda, kadınlara KADES uygulaması hakkında bilgiler verilirken ayrıca broşürler dağıtıldı.
Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, kadına yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için topyekûn mücadelenin şart olduğunu söyledi. Sağlam “Özellikle devletimizin kadına yönelik şiddete karşı yürüttüğü mücadele, bu konudaki farkındalığı bizim güç birliği yapmamız için ortak bir zemin oluşturuyor. Kadına karşı şiddetin ortadan kalktığı bir dünyada yaşamak için sizlerle beraber el birliğiyle bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Beraber olma ve güç birliği yapma zeminini oluşturmak için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Düzenlenen programa Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, İlçe Müftü Vekili Yaşar Güç, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İdris Özer ile jandarma, emniyet ve Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüğü personeli katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.