Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Alaşehirli karatecilerden 67 madalyalık büyük başarı

Manisa’da düzenlenen Minik Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası seçmelerinde mücadele eden Alaşehir Belediyespor Karate Takımı, toplam 67 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Manisa’da düzenlenen Minik Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası seçmelerinde Alaşehir Belediyespor Karate Takımı 28 birincilik, 17 ikincilik ve 23 üçüncülük elde ederek toplam 67 madalya kazandı. Başarılı sporcular Antalya’daki Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 3-4 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen seçmelerde tatamiye çıkan Alaşehirli sporcular, gösterdikleri üstün performansla hem ilçelerine hem de Manisa’ya gurur yaşattı.
Seçmelerde 23 altın, 14 gümüş ve 12 bronz madalya kazanan sporcular, okul seçmelerinde ise 4 birincilik, 3 ikincilik ve 8 üçüncülük elde etti. Ayrıca 12-13 yaş kategorisi ve VKF Gençlik Ligi seçmelerinde de 1 altın ve 2 bronz madalya kazanıldı. 2017-2018 kız ve erkek takım katada 1. olurken, 2012-2013 erkek kata takımı da 1. olarak büyük bir başarı elde etti.
Toplamda 28 birincilik, 17 ikincilik ve 23 üçüncülük elde eden Alaşehir Belediyespor Karate Takımı, organizasyonu 67 madalya ile tamamlayarak dikkat çekici bir başarıya ulaştı. Bu sonuçlarla birçok sporcu, 24-29 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Minik Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Takımın başarısında emeği bulunan Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin, sporcuların disiplinli çalışmasının bu başarıyı getirdiğini belirterek, “Sporcularımızın azmi ve çalışkanlığı bizleri gururlandırdı. Türkiye Şampiyonası’nda da Alaşehir’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.
Öte yandan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun spora verdiği desteklerin de başarıda önemli rol oynadığını ifade eden Antrenör Bilal Gültekin, Başkan Öküzcüoğlu’na maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederek, genç sporcuların gelişimine katkı sağlayan desteklerin başarıyı artırdığını vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!