MANİSATÜRK
Manisa’nın Haber Merkezi
Genel

Kütahya’da yaz Kur’an kursu öğrencileri camide buluştu

12.08.2026 admin 1 dk okuma
10 kez okundu Son güncelleme: 12.08.2026 10:58
ManisaTürk Haber
Haber İçi Reklam Alanı 444x200
Yazı Boyutu
Akıllı Okuma Asistanı

Bu haberde ne var?

  • Kütahya İl Müftüsü Dr.
  • İrfan Açık, "Yaz Kur’an Kursları Cami ve Çocuk Buluşması" programı kapsamında Nuri Olçar (Hira) Camii’nde yaz Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.
  • Osman Konur Kur’an Kursu, Bölcek Mahallesi Kur’an Kursu ile Benli, Miraç ve Musa Kazım…
  • Osman Konur Kur’an Kursu, Bölcek Mahallesi Kur’an Kursu ile Benli, Miraç ve Musa Kazım Camii yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler katıldı.

Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, “Yaz Kur’an Kursları Cami ve Çocuk Buluşması” programı kapsamında Nuri Olçar (Hira) Camii’nde yaz Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.
Programa Dr. Osman Konur Kur’an Kursu, Bölcek Mahallesi Kur’an Kursu ile Benli, Miraç ve Musa Kazım Camii yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler katıldı. Çocuklarla bir araya gelerek sohbet eden İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, camilerin çocukların dini ve manevi eğitiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. “Camiler yeryüzünün en sevimli yerleridir.” diyen Dr. İrfan Açık, çocukların cami ve Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim’i ve dinin temel esaslarını öğrenme gayretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öğrencileri gösterdikleri gayret dolayısıyla tebrik eden Dr. İrfan Açık, çocukların ailelerine ve eğitimlerinde görev alan din görevlilerine de teşekkür etti.
Müftü Dr. İrfan Açık, ayrıca cami ve Kur’an kurslarının faaliyetlerine destek veren hayırseverlere teşekkür ederek, çocukların dini ve manevi eğitimlerine katkı sunan herkese şükranlarını iletti.

1. Paragraf Sonrası Reklam Alanı
Muhabir: admin
Haber Altı Reklam Alanı 1280x200
İçerik Koruma Aktif

Bu içerik ManisaTürk tarafından korunmaktadır.