Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Manisa’da bir kişinin öldüğü silahlı kavganın görüntüleri çıktı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir emlak ofisinde alacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 4 şüphelinin tutuklandığı olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, geçtiğimiz 1 Temmuz tarihinde saat 23.45 sıralarında 2. Anafartalar Mahallesi 1714 Sokak’taki bir emlak ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Tarafların birbirine ateş açtığı olayda, Yiğit Burdur (37) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. B.K. (37) her iki bacağından, Y.K. (37) ve B.C.E. (23) ise ayaklarından yaralandı. Olay sonrası bölgede yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 189 adet fişek ve 27 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda olaya karıştığı belirlenen 12 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.K. (37), B.A. (21), S.E.B. (17) ve U.Ö. (23) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay anı emlak ofisinin güvenlik kamerasına yansıdı
Silahlı kavganın yaşandığı an emlak ofisinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Kalabalık bir grup olarak emlak ofisinde bekleyen şahıslar bir anda dışarıdan gelen diğer grupla silahlı olarak çatışmaya başlıyor. Çatışma esnasında emlak ofisi kapısına yönelen Yiğit Burdur, vurularak yere düşüyor. Burdur’un hemen yanında bulunan B.K. da ayaklarından vurularak, Burdur’un üzerine kapanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!