Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Merada çıkan yangında 200 dekar alan etkilendi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, ilgili kurumların hızlı müdahalesi ve vatandaşların desteğiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 200 dekarlık mera alanı zarar gördü.
Yangının çıkmasının ardından bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Saruhanlı Belediyesi ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar da söndürme çalışmalarına traktör ve su tankerleriyle destek verdi.
Ekiplerin koordineli müdahalesiyle yangın daha fazla alana yayılmadan kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam etti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Yangında herhangi bir can kaybı ya da yerleşim yerinin zarar görmediği öğrenildi. Yetkililer, vatandaşları özellikle sıcak yaz günlerinde daha dikkatli olmaları ve anız yakmamaları konusunda bir kez daha uyardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!