Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sarıgöl ve Alaşehir’de cumhuriyet coşkusu

Sarıgöl ve Alaşehir’de cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin 102’nci yılı Manisa’nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlçe stadyumlarında yapılan kutlama programları renkli gösterilere sahne oldu.

Cumhuriyetin 102’nci yılı Manisa’nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde büyük bir coşku ve katılım ile kutlandı. İlçe stadyumlarında gerçekleştirilen törenlerde öğrencilerin sunduğu gösteriler, halk oyunları ve yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Alaşehir’de coşkulu kutlama
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Alaşehir Stadyumu’nda düzenlendi. Törene; Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Atilla Yeşiltepe ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu katılarak vatandaşların bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kaymakam Güngör yaptı. Program kapsamında şiirler okundu, öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile halk oyunları sergilendi.

Törende düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise ödülleri takdim edildi. Kızlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen 400 metre Cumhuriyet Koşusu’nda kızlarda: Selahattin Barutçu Anadolu Lisesi’nden Fadime Gül Boyacı, erkeklerde: Atatürk Anadolu Lisesi’nden Zeki Mert Tanrıverdi birinciliği elde etti. Kutlamalar geçit töreni ile sona erdi.

Sarıgöl’de yoğun katılım
Sarıgöl’de Cumhuriyet Bayramı, 4 Eylül Stadyumu’nda coşkuyla kutlandı. Törene Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları ve çeşitli gösteriler beğeni topladı. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Sarıgöl Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlkokulu’nda da düzenlenen kutlama etkinliklerinde öğrencilerin sergilediği gösteriler ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!