Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sarıgöl’de okullar spora doydu

Manisa’nın Sarıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Amatör Spor Haftası programı kapsamına farklı dalda bir çok sporu öğrencilerle buluşturdu.
Sarıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 6-11 Ekim Amatör Spor Haftası kapsamında farklı branşlardan spor dalları ile öğrencilerle bir araya geldi. Etkinliklerde geleneksel Türk okçuluğu, Muay Thai, voleybol, ve hentbol gibi bir çok spor dalı öğrencilerle buluşturuldu. Amatör Spor Haftasını öğrencilerle birlikte kutladıklarını ifade eden Sarıgöl ilçe Gençlik ve spor müdürü Gökhan Yıldırım, “Hafta boyunca okullarda çeşitli spor dallarında oyunlar gösterildi ve birlikte öğrencilerle oynadık çocuklar bu spor dallarını çok sevdiler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!