Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Turgutlu’da ‘Sofralara aş olalım’ kampanyası başladı

Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yapılacak bağışları yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kampanya başlattı. Bu yıl kurban bağış bedeli 14 bin 900 TL olarak belirlendi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde belediye tarafından geleneksel hale getirilen “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kurban bağışı kampanyası başlatıldı. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yürütülen kampanya ile bayramın paylaşma ve dayanışma ruhunun tüm yıla yayılması hedefleniyor.
Kampanya kapsamında hayırseverler, bağışlarını canlı hayvan, kilogram bazında et ya da nakdi olarak yapabilecek. Bağışlanan kurbanlıklar, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi’nde hazırlanacak yemeklerde kullanılarak ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştırılacak.
Bu yıl kurban bağış bedeli 14 bin 900 TL olarak belirlenirken, geçtiğimiz yıl düzenlenen kampanyada 500 tam kuzu, 10 ton kuzu eti ve 3 ton 700 kilogram dana eti olmak üzere toplam 13 ton 700 kilogram et bağışıyla rekor seviyeye ulaşılmıştı.
Nakdi bağış yapmak isteyen vatandaşlar, Turgutlu Belediyesi adına Halk Bankası üzerinden açılan hesap numarasına bağışta bulunabilecek. Bağış yapanların açıklama kısmına isim, soyisim ve iletişim bilgilerini yazmaları gerekiyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye Aşevi ve Hayır Merkezi, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’nün telefon numaralarından ulaşılabiliyor.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kampanyaya destek çağrısında bulunarak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı dolayısıyla kampanyamızı düzenleyerek bayramın bereketini çoğaltmayı amaçlıyoruz. Kurban; paylaşmaktır, dayanışmadır. Hayırseverlerimiz tarafından yapılacak her bağış ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasına sıcak yemek olarak ulaşacak. Tüm hemşehrilerimizi imkanları ölçüsünde kampanyamıza katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!