Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden belediye başkanı AK Parti’ye katıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Murat Daban, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Başkan Daban yaptığı açıklamada “Siz kıymetli hemşehrilerimizin kutsal emanetini taşıyıp, Selendimiz’de daha iyi hizmetlere odaklanabilmek için, yol arkadaşlarımın ortak görüşü ile ülkemiz için hizmet sevdalısı olan hizmet aşkıyla çalışan AK Parti’ye katılmaktan gurur duyuyorum” dedi.
Manisa’nın Selendi ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine Yeniden Refah Partisi listesinden girerek oyların yüzde 42.36’sını alan Murat Daban belediye başkanı seçilmişti. Dün Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini duyuran Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, bugün itibariyle AK Parti’ye katıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrası Başkan Daban’a AK Parti rozetini taktı. Başkan Daban, AK Parti Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Ahmet Mücahit Arınç, Tamer Akkal ve İl Başkanı Süleyman Turgut, Selendi İlçe Başkanı Şafak Aydoğuş’un katıldığı grup toplantısı sonrası resmen AK Parti saflarına katılmış oldu.
Selendi’ye daha iyi hizmetler yapmak amacıyla görevine odaklanacağını söyleyen AK Parti’li Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, “Bugüne kadar bizlere kucak açan, sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde, hizmet ve çalışmalarımızı yapma gerekliliği hasıl olmuştur. Siz kıymetli hemşehrilerimizin kutsal emanetini taşıyıp, Selendimiz’de daha iyi hizmetlere odaklanabilmek için, yol arkadaşlarımın ortak görüşü ile ülkemiz için hizmet sevdalısı olan hizmet aşkıyla çalışan AK Parti’ye katılmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonra hizmetlerimiz hızla devam edecek her şey Selendi için olacak. Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.