Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
ALTIN
2.439,05
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
24°C
Manisa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

1965 Nurlupınar Spor'dan İYİ Parti'ye sert cevap

1965 Nurlupınar Spor'dan İYİ Parti'ye sert cevap

“Biz çağırmadık onlar gelmek istedi”
Lalelispor Kulüp Başkanı Bülent Kanik’in halen İYİ Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi olması ve yapılan etkinliklerin çoğunda İYİ Partili yöneticilerin bulunması sık sık eleştiri konusu oluyordu. Son olarak 1965 Nurlupınarspor ile Lalelispor maçında yaşanan İYİ Parti krizi, kulüp yöneticilerinin parti ismi vermeden yaptığı açıklamalar ile geçiştirilmişti.

Özel Haber: Berna Memiş
Olay maç sırasında Laleli Spor’lu bir futbolcunun 1965 Nurlupınar Spor’lu bir futbolcuya “İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan bize prim verdi” demesiyle başladı. Bunun üzerine Amatörspor TV’de bir açıklama yapan 1965 Nurlupınar Spor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya parti adı vermeden durumu eleştirmiş ve bu olayın adaletsizliğe sebep olacağını vurgulayarak, siyasi partilerin tüm amatör kulüplere eşit mesafede olması gerektiğini söylemişti.
Başkan Düzkaya’nın bu açıklamasının ardından Laleli Spor’un sosyal medya sayfası üzerinden yapılan cevabi açıklamada ise İYİ Parti’den “ X partisi” olarak bahsedilirken; bir futbolcunun böyle bir şey söylediği doğrulanmış, ancak bu tür bir yardımın söz konusu olmadığı belirtilmişti.
İYİ PARTİ “DAVET EDİLDİK” DİYE PAYLAŞINCA..
Bu açıklamaların ardından İYİ Parti bir adım atmış ve İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı ve yönetimi 1965 Nurlupınar Spor’u ziyaret ederek manevi destekte bulunmuş ve kulüp yönetimi ile futbolculara tatlı ikramı yapmıştı. Fakat İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasında bu ziyareti “Şehzadeler ilçemizin güzide takımlarından NURLUPINAR Spor’un Davetine İYİ PARTİ Olarak Kayıtsız kalmak olmazdı, çıktıkları bu yolda başarılar dileriz” şeklinde paylaşması ipleri yeniden gerdi. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nın bu paylaşımını yeni farkeden 1965 Nurlupınar Spor Kulübü’nden yeni bir açıklama geldi.
DÜZKAYA: HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ
1965 Nurlupınar Spor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya, ManisaTürk’e yaptığı açıklamada, “Bizim de yönetimimizde İYİ Partili arkadaşlarımız var. Bu nedenle İYİ partinin Lalelispor’a destek vermesini yanlış buluyoruz. Biz her partiye eşit mesafedeyiz. İYİ Parti Şehzadeler İlçe yönetiminin ziyareti sırasında ben Manisa dışındaydım. Kulüp yönetimindeki arkadaşlarımız bu ziyarete ev sahipliği yaptı” dedi.
NESİP ŞIK: İLÇE BAŞKANI BENİ ARADI
1965 Nurlupınar Spor Kulübü Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nesip Şık, “Yaşanan olayların ardından onlar bizi aradılar. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik bilakis kendisi beni aradı. ‘Biz sizin antremanınıza gelip tatlı ikramında bulunup bu tatsızlığı gidermek istiyoruz’ dedi. Kendilerinin yapmış olduğu paylaşımı yeni görüyoruz. Sanki biz onları davet etmişiz gibi kendilerini haklı çıkarmaya çalışmışlar. Bu ziyareti sanki biz onları davet etmişiz gibi duyurmaları tamamen yanlıştır. Biz hiçbir şekilde sporumuza siyaseti karıştırmıyoruz. Her partinin, her kurumun ziyaretini kabul ederiz. Bizim bu konudaki hassasiyetimizin sebebi budur” dedi.
KULÜP YÖNETİMİ BU AKŞAM RESMİ AÇIKLAMA YAPTI
Bunun üzerine resmi bir açıklamada bulunan 1965 Nurlupınarspor Kulübü o açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “1965 Nurlupınar Spor olarak kulübümüz hiç bir siyasi partiye bağlı degildir. Kulübümüze tatlı ikram ederek antremanimizi ziyaret eden İYİ Parti yönetimine teşekkür ederiz. Bilinmesini isteriz ki biz hiç bir siyasi partiyi antremanımıza davet etmedik. Bbizleri ziyaret eden her kuruma ve kişilere kapımız acıktır. 1965 Nurlupınar Spor siyaset takımı değildir. Herkese eşit mesafededir. Saygılarımızla 1965 Nurlupınar Spor Yönetimi”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.