Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Açık
26°C
Manisa
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkanlık yarışında kazanan Ali Zafer İksir oldu

Başkanlık yarışında kazanan Ali Zafer İksir oldu

İYİ PARTİ MANİSA’DA BAŞKANLIK GÖREVİ AV. İKSİR’İN

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresi, Kültür Sitesi Lale Salonu’nda yapıldı. 4,5 yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten Hasan Eryılmaz aday olmazken, Av. Ali Zafer İksir, delegelerin oylarıyla İYİ Parti Manisa İl Başkanı seçildi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresi, büyük bir heyecanla Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı İl Başkanlığı seçimlerinde delegeler salona sığmadı.

Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İl Başkanvekili Ali Kuyumcu, Demokrat Parti İl Başkanı İdris Mecek, Saadet Partisi il yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, STK temsilcileri ve İYİ Partili üyeler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz; salondaki kalabalığın büyük bir coşku içerisinde 2023 seçimlerine hazırlandığını, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Başbakan ve İYİ Parti’yi iktidar yapmak için dur durak bilmeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Ali Zafer İksir, Erhan Dumlu ve Tunç Önsoy’un yarıştığı seçimlerde 3 aday da coşkulu salona hitap etti.

BAŞKAN ERYILMAZ’DAN DAKİKALARCA ALKIŞLANAN KONUŞMA

Adayların konuşmalarının ardından İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz sözü aldı. Başkan Eryılmaz, “Kıymetli Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in uygun görmesi halinde onun yanıbaşında, onun yolunda Manisa’ya, partimize ve milletimize Ankara’da yüce mecliste hizmet etmek istiyorum. Genel Başkanımızın vereceği her göreve hazır olduğumu buradan bir kez daha beyan etmek istiyorum. Sayın Genel Başkanım; vallahi de billahi de sonuna kadar yanında yürüyeceğiz, bir yerlere aday olup da seçilemedik diye, seçildiysek helal oyları bir kenara koyup haram yemek için, bir sabah ansızın seçmenimize, milletimize, partimize, Genel Başkanımıza hainlik yapmayacağız. Biliyorsunuz, benim hiç bir zaman gizli bir gündemim ve hedefim olmadı. Bundan 4.5 yıl önce Manisa İl Başkanı olduğumda milletvekili adayıydım. Son yaptığımız İl Kongresinde de konuşmamda Genel Başkanımız uygun görürse inşallah zamanında ya da erken yapılacak ilk seçimde yine milletvekili adayı olmak istiyorum, bana oy vereceksiniz ya da vermeyeceksiniz bunu biliniz diye net bir şekilde ifade etmiştim. Rabbim nasip etti bugün gönül rahatlığıyla delegemizin seçeceği il başkanımız ve ekibine il başkan makamını genel başkanımızın Manisa’daki kale komutanlığını yine bir kongrede aday olmayarak bırakacağım” dedi.

“MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ, DOSTLUKLAR KALICIDIR”

Başkan Eryılmaz, “İYİ Parti; yaş, cinsiyet, etnik unsur gözetmeden türk milleti için bir birleştirici bir güç, bir umut ışığı oldu. Değişimler her zaman sancılı olur. Bu süreçte belki yorulduğumuz, belki de kırıldığımız anlar oldu ancak hiçbir zaman değişime olan inancımızı kaybetmedik. Türkiye’nin iyi olacağına dair umudumuzu bir gün bile yitirmedik… Çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için, iyilerin yürüyüşünü ilmek ilmek ördük. 600 üye ile başladığımız İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı yolculuğumuza, bugün itibariyle 15 bin üye sayımız ile devam ediyoruz. 4,5 yıllık görev süremiz boyunca bizlerle birlikte çalışan, elini taşın altına koyan, sayın genel başkanımız meral akşener’in ve partimizin politikalarını vatandaşlarımıza anlatan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Makamlar gelip geçici, güzel bir Türkiye’ye olan inançla bir araya gelinen dostluklar kalıcıdır” diye konuştu.

“İYİLERİN YOLUNDAN BİR AN OLSUN AYRILMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yüzlerce badire atlattık, binbir yalana iftiraya göğüs gererek geldik. Devletin devasa imkanları ile karşımıza dikilenlerin duvarlarını yıkarak geldik, Türkiye’de milyonlarca gönüllüsü, seçmeni Manisa’da binlerce üyesi olan milletin ve memleketin umudu olmuş, liderimiz sayın Meral Akşener’in yolunda iktidara hazır bir partiyiz. İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’na aday olan tüm arkadaşlarımızın, bizlerin yaptığı çalışmaların çok daha iyisini yaparak partimizi büyüteceğine olan inancım tamdır. Bilmeden kırdığımız, üzdüğümüz dostlarımız varsa, affola… Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemen yol arkadaşlarıma, salonumuzu dolduran tüm iyi partili ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Demokrasi şölenimizde tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.İYİ parti’nin tüm kadroları; partimizi hem Manisa’da, hem de türkiye’de birinci yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edecek, sahadan bir an olsun kopmayacağız. Genel Başkanımızı başbakan, partimizi iktidar yapacağız. Türkiye’nin ihtiyacı olduğu güneşi, birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve emekle yeniden doğuracağız. İYİlerin yolundan bir an olsun ayrılmayacağız”

İYİ PARTİ’NİN YENİ İL BAŞKANI ALİ ZAFER İKSİR

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Ali Zafer İksir, Erhan Dumlu ve Tunç Önsoy kongrede kendi listeleriyle yarışan isimler oldu.
597 delegenin oy kullandığı seçimlerde 3 oy geçersiz sayıldı. Av. Ali Zafer İksir 326, Tunç Önsoy 180 ve Erhan Dumlu 88 oy aldı.
Av. Ali Zafer İksir, İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı oldu.

Av. İksir, İYİ Parti’nin bayrağını hem Manisa’da hem de Türkiye’de en üst noktaya taşıyacaklarını söyledi. Kongre, hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.