MANİSATÜRK
Biz sadece haber veririz yorum sizin...
EGE GUNDEMİ

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın oğluna silahlı saldırı

27.08.2026 admin 1 dk okuma
8533 kez okundu Son güncelleme: 27.08.2026 15:39
ManisaTürk Haber
Yazı Boyutu
Akıllı Okuma Asistanı

Bu haberde ne var?

  • Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz, Beşiktaş Bebek’teki evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.
  • Bacaklarına üç kurşun isabet eden Yılmaz’ın ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
  • Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Bebek Mahallesi’nde meydana geldi.…
  • Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Bebek Mahallesi’nde meydana geldi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz, Beşiktaş Bebek’teki evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Bacaklarına üç kurşun isabet eden Yılmaz’ın ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Bebek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Soner Yılmaz ile evinde bir araya geldiği arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, yanında bulunan silahla Yılmaz’a ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz, ameliyata alındı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Muhabir: admin