Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Manisa ANDA Arama Kurtarma Derneği akreditasyon belgesini aldı

Manisa ANDA Arama Kurtarma Derneği, kentsel arama ve kurtarma alanında AFAD tarafından akredite edilerek önemli bir başarıya imza attı. Dernek üyelerine akreditasyon sertifikaları ve AFAD akreditasyon armaları, düzenlenen törenle takdim edildi.
AFAD ile yapılan işbirliği protokolü kapsamında Manisa’nın arama kurtarma kapasitesine dahil edilen ANDA Arama Kurtarma Derneği’nin akreditasyon sertifikası ve armaları, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törende Manisa AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı tarafından ekip üyelerine teslim edildi.

“Afetlere hazır toplumun yapı taşı”
Törende konuşan AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Manisa ANDA Arama Kurtarma Derneği’nin AFAD Akreditasyon Sistemi kapsamında elde ettiği bu yetkinliğin önemine vurgu yaparak, “Kazandıkları akreditasyon hakları ile afet ve acil durumlarda yetkin ve organize bir müdahale gücü olarak sahada yer alacak olan ANDA Manisa Derneği’ne emekleri için teşekkür ediyoruz. Afetlere hazır toplumun olmazsa olmazlarından olan müdahale ekiplerimizin sayısını AFAD akreditasyon sistemi sayesinde arttırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Manisa ANDA Arama Kurtarma Derneği üyelerine AFAD akreditasyon armaları ve sertifikaları tek tek takdim edildi.
Manisa ANDA Arama Kurtarma Derneği, bundan sonra afet ve acil durumlarda resmi olarak görev alabilecek ve AFAD koordinasyonunda müdahale faaliyetlerinde bulunabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!