Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Şehzadeler’de doğaseverler yürüyüşte buluştu

Şehzadeler Belediyesi, Manisa Dağcılık Spor Kulübü ile birlikte Sülüklügöl-Hamalın Kırı parkurunda doğaseverleri buluşturan keyifli bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.
Manisa Dağcılık Kulübü Başkanı Fuat Kuloğlu, kulüp yönetimi ve çok sayıda doğa tutkununun katılımıyla düzenlenen etkinlikte, doğa sevgisi ve çevre bilincinin artırılmasının önemine dikkat çekildi. Katılımcılar, hem doğanın sunduğu eşsiz güzellikleri keşfetme fırsatı buldu hem de çevreye karşı duyarlılık konusunda farkındalık kazandı.
Sülüklügöl’den başlayarak Hamalın Kırı’nda sona eren parkur boyunca gerçekleştirilen yürüyüşte, katılımcılar fiziksel olarak aktif bir gün geçirirken doğayla güçlü bir bağ kurma imkânı yakaladı.
Şehzadeler Belediyesi yetkilileri, doğayla iç içe gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, vatandaşları açık hava aktivitelerine katılmaya davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Yazıları Kopyalayamazsınız!!