Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayı Kadirhan Öztinoğlu Manisa’da esnaf ziyareti yaptı. Kuyumcular Caddesi esnafıyla bir araya gelen Öztinoğlu, “Esnafımızın sorunlarını dinledik. ‘Hep bir ağızdan Türkiye Türk’ündür’ dedik” açıklamasında bulundu.
ManisaTürk Seçim Haber
Ziyaretin ardından Zafer Partisi’ne ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a esnaftan inanılmaz bir destek olduğunu dile getiren Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayı Kadirhan Öztinoğlu, “Kuyumcular Caddesi’nde esnafımızın yoğun ilgisi ve misafirperverliğiyle karşılaştık. Kuyumcu esnafımızla Türk kökenli müşterilerin yerini Suriye kökenli müşterinin almasını konuştuk. Ülkesini seven her vatandaş gibi bu durumdan oldukça muzdaripler. Git gide kötüleşen ekonomik durumlardan kendi vatandaşımızın oldukça yara aldığı, mültecilerin ise değer kaybeden ekonomide lüks içinde yaşadığını belirterek bu durumdan dert yandılar. Hep bir ağızdan Türkiye, Türk’ündür dedik” diye konuştu.
Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayı Kadirhan Öztinoğlu kimdir?
“2 Kasım 1998 doğumlu 24 yaşında bir Türk genciyim. Lise öğrenimimi Zafer Lisesi’nde tamamladım. Üniversite olarak Siyaset ve Kamu yönetimi okuyorum. Öztin Gıda LTD ŞTİ aile şirketini işletiyoruz. Kendi Sektörümüzde 4 Kuşaktır bu işi yapıyoruz. Şahsım adına 4. kuşak olarak işimizi devam ettiriyorum. Daha öncesinde herhangi bir siyasi parti üyeliğim bulunmuyor. Eylül ayında Zafer Partisi’ne üye oldum. Sonrasında seçime kadar ki süre boyunca İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Şuanda 28.dönem Zafer Partisi Manisa Milletvekili Adayıyım”