MANİSATÜRK
Biz sadece haber veririz yorum sizin...
Gündem

Aydın’da çocuklar kitap okudu, arkadaşlık bileklikleri tasarladı

04.10.2026 admin 1 dk okuma
9563 kez okundu
AYDIN İL HALK KÜTÜPHANESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KİTAP ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇOCUKLAR, AYDIN ÇOCUK VE GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ. ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILAN ÇOCUKLAR, ARDINDAN ARKADAŞLIK BİLEKLİKLERİ TASARLAYARAK HEM EĞLENDİ HEM DE BİRLİKTE ÜRETMENİN KEYFİNİ YAŞADI.
Yazı Boyutu
Akıllı Okuma Asistanı

Bu haberde ne var?

  • Aydın İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen kitap etkinlikleri kapsamında çocuklar, Aydın Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi’nde bir araya geldi.
  • Etkileşimli kitap okuma etkinliğine katılan çocuklar, ardından arkadaşlık bileklikleri tasarlayarak hem eğlendi hem de birlikte üretmenin keyfini yaşadı.
  • Aydın İl Halk Kütüphanesi Kitap Etkinlikleri…
  • Aydın İl Halk Kütüphanesi Kitap Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklarla etkileşimli kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Aydın İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen kitap etkinlikleri kapsamında çocuklar, Aydın Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi’nde bir araya geldi. Etkileşimli kitap okuma etkinliğine katılan çocuklar, ardından arkadaşlık bileklikleri tasarlayarak hem eğlendi hem de birlikte üretmenin keyfini yaşadı.

Aydın İl Halk Kütüphanesi Kitap Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklarla etkileşimli kitap okuma etkinliği düzenlendi. Kitapların sayfaları arasında birlikte yolculuğa çıkan çocuklar, okuma sırasında düşüncelerini ve hayallerini paylaşarak etkinliğe aktif şekilde katıldı. Kitap okuma etkinliğinin ardından çocuklar bu kez renkli ipleri kullanarak kendi arkadaşlık bilekliklerini tasarladı. Çocukların kendi hazırladıkları bileklikler, etkinliğin eğlenceli anlarından biri olurken, birlikte üretme ve paylaşma duygusunun da pekişmesine katkı sağladı. Etkinlik boyunca çocukların hem kitaplarla keyifli vakit geçirmesi hem de arkadaşlarıyla birlikte sosyal bir ortamda zaman geçirmesi sağlandı. Kitap okuma ve el becerisine dayalı çalışmanın bir arada gerçekleştirildiği etkinlikte çocuklar, farklı bir deneyim yaşadı.

Aydın İl Halk Kütüphanesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, kitapların çocukların hayal dünyasını geliştirmesinin yanı sıra paylaşma, iletişim kurma ve birlikte üretme gibi becerilere de katkı sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Muhabir: admin